Brazilienii Guilherme și Joao Pedro vor să facă istorie cu Steaua în Liga Zimbrilor

Echipa de handbal masculin Steaua București se luptă în acest sezon cu șanse reale la titlu de campioană, iar un aport important la ultimele rezultate pozitive din Liga Zimbrilor îl au și jucătorii Guilherme Valadao Gama și Joao Pedro Francisco da Silva.

Cei doi jucători brazilieni au venit în Ghencea în toamna anului trecut și s-au adaptat destul de rapid în țara noastră. Ambii preferă ciorba de perișoare, jonglează excelent și cu mingea de fotbal, dar nu se împacă deloc cu frigul din România.
Interul stânga Guilherme Valadao Gama a fost adus la Steaua de către Vasile Stângă, iar în Brazilia a jucat și fotbal în sală pentru Corinthians. Jucător de bază în naționala Selecao, Guilherme spune că a venit în România să câștige titlul național cu roș-albaștrii.

Înainte de a ajunge la echipa lui Sandu Iacob, centrul Joao Pedro Francisco da Silva a evoluat pentru formații de top din Europa. Barcelona B, Ademar Leon, Chambery și Benfica sunt cluburile pentru care Joao da Silva a jucat în ultimii ani, iar cu Steaua își dorește să urce cât mai sus în Liga Zimbrilor.

După 17 etape, Steaua București ocupă locul 4 în Liga Zimbrilor, cu 32 de puncte, iar în runda următoarea va evolua în deplasare cu CS Minaur Baia Mare.