Cinci jucători noi străini la echipa de baschet Steaua București

Lotul echipei de baschet Steaua București a suferit mai multe modificări în această pauză competițională. Formația din Ghencea s-a despărțit de șapte jucători din sezonul trecut și a adus cinci noi străini.

Maurice Lydel Creek, Kenneth Edward Brown Jr., John Joseph OBrien, Thomas Elijah Reshard și Ivan Vranes au venit cu entuziasm la Steaua și sunt gata să readucă echipa noastră în prim-plan-ul baschetului românesc.

Antrenorul Cătălin Burlacu speră ca jucătorii nou-veniți în această pauză să se integreze cât mai bine, iar Steaua să devină cât mai curând o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Căpitanul Andrei Mandache are doar cuvinte de laudă despre noii coechipieri și speră ca în acest sezon Steaua să reușească să facă lucruri importante în cele două competiții interne.

Sezonul 2020-2021 în baschetul românesc trebuia să înceapă sâmbătă, cu cele trei turnee preliminare din Cupa României, dar startul a fost suspendat datorită exploziei de cazuri cu infectări cu Covid-19 în rândul mai multor echipe participante.

Abonează-te la canalul de YouTube STEAUA TV!