Flori, aplauze și îmbrățișări pentru fenomenul David Popovici!

David Popovici, înotătorul român care a uimit o lume întreagă cu evoluțiile sale la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a întors acasă la începutul acestei săptămâni.
Clasat pe locul patru în finala de la 200 m liber și pe poziția a șaptea în cea de 100 m liber, David a fost așteptat cu surprize pe Aeroportul Henri Coandă de rude, prieteni, de colegii de școală, de reprezentanți ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român, ai Ministerului Tineretului și Sportului, ai Federației Române de Natație și Pentatlon Modern și ai clubului Steaua București.
Chiar dacă îi sunt aproape zi de zi, oamenii din staff au fost impresionați de evoluțiile lui David și promit să-l pregătească la cele mai înalte standarde și pentru competițiile următoare.
Alături de David s-a întors în țară și Bianca Costea. Cea mai tânără sportivă a României prezentă la Jocurile Olimpice, Bianca s-a declarat încântată de experiența trăită la Tokyo, acolo unde a concurat în probele de 50 și 100 m liber.
După o binemeritată vacanță, înotătorii clubului Steaua București vor reveni în bazin pentru a pregăti participarea la Campionatul European în bazin scurt.

Abonează-te la canalul de YouTube STEAUA TV!