Handbaliștii de la Steaua au legat în premieră trei victorii la rând în acest sezon

Anul 2020 a început perfect pentru handbaliștii de la Steaua București. Elevii lui Sandu Iacob au învins joi seara pe CSM Bacău, scor 37-30, într-un meci contând pentru etapa a 17-a a Ligii Zimbrilor, sezonul 2019-2020.

Meciul s-a disputat în Sala sporturilor Concordia din Chiajna și a fost la discreția roș-albaștrilor, care au marcat din toate pozițiile. Dacă Mihalcea, cu 8 reușite, și Da Silva, cu șapte, au fost în capul listei marcatorilor, tânărul Sergiu Olaru – de doar 20 de ani – a închis tabela în ultimele secunde ale disputei.
După 37-30 cu CSM Bacău, Steaua leagă în premieră trei victorii consecutive în acest sezon, iar atmosfera din vestiar este una excelentă.
Mulțumit de victorie și, în mare parte și de evoluția elevilor săi, tehnicianul Sandu Iacob e conștient că mai are de reglat anumite lucruri pentru atingere obiectivului propus.

Aflată în prezent pe locul trei în clasamentul la zi al Ligii Zimbrilor, Steaua București va evolua în etapa a 18-a în deplasare cu CS HC Buzău. Jocul va avea loc miercuri, 12 februarie, de la ora 18:25.