Provocarea Steaua TV: Ana Bogdan și Raluca Strămăturaru, schimb de experiență la poalele munților

Legitimate la clubul Steaua București, sportivele Ana Bogdan (tenis de câmp) și Raluca Strămăturaru (sanie) s-au întâlnit față în față în premieră la finele lunii iunie, cu ocazia provocării lansate de către Steaua TV.

Deși s-au născut și au crescut în două stațiuni montane superbe din România, Sinaia și Bușteni, aflate la doar 8 kilometri distanță una de alta, Ana și Raluca s-au întâlnit pentru prima dată cu ocazia schimbului inedit de experiență.
Mai întâi, pe arena “Ilie Năstase” din Bușteni, Ana Bogdan și Raluca Strămăturaru au jucat tenis. Preț de câteva zeci de minute, cele două sportive roș-albastre au etalat un joc plăcut, presărat cu multe momente amuzante.

Deloc ostenită după disputa de tenis, Ana Bogdan și-a luat inima în dinți și a urcat în sania de antrenamente a Ralucăi Strămăturaru. După ce a absorbit indicațiile Ralucăi, Ana a făcut primele lansări pe o sanie profesionistă. Și, la final, sportiva născută în Sinaia a recunoscut că i-ar plăcea să repete experiența. Desigur, doar alături de colega sa de club, Raluca Strămăturaru!

Abonează-te la canalul de YouTube STEAUA TV!