Reportaj Steaua TV: Mihaela Buzărnescu și Alin Firfirică, schimb inedit de experiență

Doi dintre cei mai importanți sportivi ai clubului Steaua București, jucătoare de tenis de câmp Mihaela Buzărnescu și atletul Alin Firfirică au răspuns prezent provocării Steaua TV de a schimba posturile în care sunteți obișnuiți să îi vedeți la televizor sau pe marile arene ale lunii.

Mihaela Buzărnescu a pășit în premieră pe un stadion de atletism pentru a arunca cu discul, în timp de Alin Firfirică a trecut de partea cealaltă a fileului pentru un meci inedit cu sportiva clasată pe locul 120 WTA!
Mai întâi, Alin Firfirică a intrat pe terenul de tenis pentru câteva schimburi cu Mihaela Buzărnescu. Deși nu a fost deloc menajat, cel mai bun atlet din România în ultimii doi ani a recunoscut că preferă să arunce cu discul.
După ce l-a alergat serios pe Alin, Mihaela Buzărnescu și-a luat inima în dinți și a trecut la aruncarea discului. Și, după ce a ascultat cu atenție indicațiile primite de la sportivul clasat pe locul 4 la ultimul Campionat Mondial în aer liber, jucătoarea stelistă a pus mâna pe disc. Iar după mai multe încercări a aruncat peste 15 metri.

La finalul provocării, cei doi sportivi de la clubul Steaua București au promis că vor mai repeta experința și speră să meargă împreună la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor.

Abonează-te la canalul de YouTube STEAUA TV!