Steaua și-a asigurat viitorul

Steaua a făcut transferuri importante în acest sezon. Unul dintre ultimii jucători aduși de Daniel Oprița, Alexandru Zaharia, a povestit pentru Steaua TV, care sunt motivele pentru care a ales formația din Ghencea.

”Multă lume crede că e un pas înapoi, pentru că este liga patra, dar de când am venit aici nici nu simt că e o echipă de liga patra, avem toate condițiile pentru a face performanță. Am avut niște discuții cu mai multe echipe, dar am ales să vin aici pentru că este un proiect îndrăzneț. A contat foarte mult și că Dani (Daniel Oprița) este aici, și sincer am venit și pentru el, și pentru ceea ce înseamnă Steaua București.

Fostul fotbalist al Stelei, Eric Lincar, în prezent antrenor la Turris Turnu Măgurele, a lăudat transferurile făcute de roș-albaștrii în această iarnă, după amicalul pe care echipa lui l-a pierdut în Ghencea. ”Ne bucurăm când auzim astfel de cuvinte din partea unui antrenor, sincer să vă spun, nu avem lot de liga a patra, punem bazele pt liga a treia si de acolo mai sus”, a mai spus Zaharia, care în cariera lui a evoluat la Oțelul, Gaz Metan, Poli Iași sau Petrolul: ”trebuie să o luăm pas cu pas, primul este acesta de promovare în liga a treia și acolo cu siguranță este cel de promovare în liga a doua. Mai este timp până atunci și să ne gândim atunci pentru ce va urma, o promovare în liga 1”.

Unul dintre tinerii de viitor ai Stelei este Vlad Nițu, care a marcat primul gol al anului pentru roș-albaștrii in amicalul cu Turris Turnu Măgurele. Acesta ne-a dezvăluit și cine este fotbalistul său preferat. ”Am început fotbalul la vărsta de 7 ani. Tatăl meu m-a îndrumat, i-a plăcut și lui de mic, dar pe el nu l-au lăsat părinții. Și a zis să mă ducă pe mine, poate poate ajung și eu un mic fotbalist. Fotbalistul meu preferat este Cristiano Ronaldo. La Steaua mă ajută faptul că mă antrenez cu fotbaliști care au evoluat în Liga 1. Au experiență și mă ajută să evoluez și eu din ce în ce mai mult și asta o să mă ajute pe viitor. Este concurența foarte mare, acum să vedem la antrenamente, la meciuri, fiecare își câștigă locul în teren jucând. În campionat nu avem concurență anul ăsta. Cei mai înfocați suporteri ai mei sunt părinții mei. Dacă nu vin la meciuri, se uită pe youtube, pe Steaua TV”.