Steliștii vor o primăvară de vis

Clubul Sportiv Steaua București a decis să dedice săptămâna 1-8 martie doamnelor și domnișoarelor. Sportivi de la mai multe discipline ale roș-albaștrilor au fost prezenți, astăzi, și într-un centru comercial din Capitală pentru a oferi, atât mărțișoare cât și mai multe zămbete reprezentantelor sexului feminin.

Dacă ieri, Marian Drăgulescu și Alin Badea le-au surprins plăcut pe dinamovistele Larisa Iordache și Loredana Dinu, astăzi, alți sportivi de la clubul Steaua au împărțit mai multe mărțișoare într-un mall din București.
Baschetbalistul Radu Vîrnă și voleibaliștii Cornel Miron și Claudiu Dumitru s-au alăturat campaniei inițiate de Steaua TV, cu sprijinul Generali România Asigurare Reasigurare SA și au oferit mai multe mărțișoare cu șnur roș-albastru. ”Pentru această primăvară ne dorim să câștigăm turneul semifinal care urmează și ne dorim să ajungem în prima ligă”, a mărturisit Claudiu Dumitru.

Atleta Claudia Bobocea, mărțișor de la comandantul Stelei

Calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba 1.500 de metri, atleta Claudia Bobocea a primit azi un mărțișor cu șnur roș-albastru din partea președintelui clubului Steaua București, colonel dr. Mădălin Hîncu.
Prezentă în țară pentru a participa la Naționalele de sală, Claudia a fost felicitată pentru calificarea la Jocurile Olimpice și a fost asigurată că va avea tot sprijinul pentru a pregăti așa cum trebuie participarea la competiția supremă din vară.

Abonează-te la canalul de Youtube STEAUA TV!