Victorie-spectacol pentru Steaua la baschet!

Echipa masculină de baschet Steaua București a repurtat o victorie spectaculoasă luni seara, în Liga Națională. În Sala „Mihai Viteazul”, într-un joc contând pentru etapa a doua din partea secundă a sezonului regulat, elevii lui Cătălin Burlacu au dispus cu 100 la 82 de CS SCM Timișoara.
Steaua a făcut legea pe teren și nu a lăsat nicio clipă impresia că oaspeții vor putea obține ceva din acest joc. La finalul meciului, tehnicianul stelist s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi și promite noi victorii în acest sezon.

Cel mai bun marcator al Stelei în jocul de luni seara a fost Radu Vârnă. Căpitanul roș-albaștrilor a făcut un joc exemplar, a reușit să înscrie 26 de puncte și abia așteaptă să se prezinte la lotul României pentru meciul cu Spania, din 20 februarie, primul pentru tricolori în campania de calificare pentru EuroBasket 2021.

Alături de Radu Vârnă s-au mai remarcat din tabăra Stelei și Strahinja Jovanovic – 25 de puncte, William Davis – 16 puncte și Karlo Vragovic – 14 puncte.